CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
MINE EGNE ERFARINGER MED AKUPUNKTUR
Skrevet av Sunniva Elise 04. August 2021 kl 09:38

Mine erfaringer med akupunktur er nettopp hvorfor jeg er den perfekte til å markedsføre akupunktører.

Jeg har nå gått til akupunktur en stund, og jeg var veldig skeptisk i starten men jeg ville gi det en sjanse. Jeg er en ganske open-minded person, og er aldri redd for å prøve noe nytt!

Grunnen til at jeg begynte med akupunktur er fordi jeg har lenge hatt anspenthet og smerter i kjeven. Dessuten har jeg masse muskelknuter rundt kjeven. Det skulle ikke mange behandlinger til før jeg allerede merket en bedring på kjeven. Den er fortsatt en plage til tider, men ikke i nærheten av så ille som det var før jeg begynte med akupunktur.

For en liten uke siden var jeg hos akupunktøren min og fikk nåler som vanlig. Denne gangen var også den andre gangen jeg fikk behandling mot beinhinnebetennelse. Beinhinnebetennelse er noe jeg har vært plaget med i mange år, og kunne av den grunn ikke jogge slik jeg alltid har ønsket å gjøre.
Etter bare to behandlinger med kopping og nåler i leggene, var jeg for første gang ute å jogget igår uten en eneste smerte i leggene. Kunne det være mulig!? Det er jo bare så utrooolig fascinerende og interessant hvordan disse nålene funker.

Så nå kan jeg endelig trene opp kondisjonen min med jogging, og jeg kan benytte jogging som terapi igjen uten å gråte av smerter samtidig.

Jeg fikk også en nål på toppen av hodet som virkelig gav meg en god følelse og energi, som jeg også fikk gå med hjem. Nåla tok jeg ut etter å ha pusset tennene, og før jeg la meg tok jeg en 20 minutter meditasjonsøkt. Dette var også første gangen jeg virkelig kom i kontakt med min underbevissthet, jeg følte at jeg sov men var bevisst på alt som skjedde rundt meg og inni meg - og jeg kunne bare akseptere det sånn som det var. Det var en helt merkelig og fantastisk opplevelse.

Lite visste jeg at en nål på toppen av hodet kunne hjelpe meg såå mye med meditering og mindfulness trening!

Så, når jeg VET at akupunktur har en så god effekt og jeg har en så stor interesse for faget, gjør ikke dette meg perfekt til å markedsføre behandlingsformen?

©2021 Seliseconsulting.com


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Powered By ClickFunnels.com