CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
HVA ER EGENTLIG AKUPUNKTUR?
Skrevet av Sunniva Elise 01. Juni 2021 kl 10:54

Bildet er lånt/hentet fra Google

Så, du som akupunktør og har endt opp her, vet vel bedre enn noen andre hva akupunktur er, behandlingsformens historie og alt det der.

Det du kanskje også er klar over er at akupunktur er så undervurdert, og det er ikke mange som vet at akupunktur kan forbedre livskvaliteten deres, da det ser ut til at akupunktur kan ha god effekt på de aller fleste fysiske (og psykiske!) plager. Men hvorfor er folk så skeptiske til akupunktur?

Først og fremst så er akupunktur nåler. Det høres sinnsykt skremmende ut for de mennesker som har sprøyte- og nålskrekk. Jeg er heldigvis ikke en av de. Og man tenker "hvordan skal noen nålspisser hjelpe meg?".. Folk er skeptikere av natur. De tror ikke på ting de ikke kan se, og tyr heller til smertestillende.

Etter å ha gått til akupunkturbehandling selv, så vet jeg hvordan disse stikkene føles..og man føler omtrent ingenting. Det er bare utrolig avslappende, men du føler deg som et pinnsvin der du ligger. Litt kult, egentlig.

Akupunktur er en av de eldste behandlingsformene, og har røtter 2000 år tilbake i tid. Det er nok ingen overraskelse at det var en kineser som kom frem til at det å stikke nåler inn i muskulaturen kunne ha en positiv effekt på kroppens evne til å lege seg selv. 
Selve ordet akupunktur er satt sammen av ordene "acus" som betyr nål/spiss og punktur som betyr å punktere/stikke.

Akupunktur er mer enn bare nåler, for når du går til akupunktøren får du gjerne behandling i form av kopping og massasje også. Det finnes noe som heter urtemedisin, moxa, kostholdsterapi... Ja, jeg ser på akupunktører som magikere, og de fascinerer meg veldig. 

De fascinerer meg faktisk mer enn overleger og kirurger! 

Det burde forklare litt om hvor mye jeg tror på denne behandlingsformen, og hvorfor jeg ønsker å markedsføre den. 

FB Comments Will Be Here (placeholder)
©2021 Seliseconsulting.com


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com