CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
HVORFOR DU BØR MARKEDSFØRE DEG PÅ SOSIALE MEDIER
Skrevet av Sunniva Elise 05. Juni 2021 kl. 09:13

Bildet er lånt/hentet fra Google

Ja, hvorfor bør en hver virksomhet markedsføre seg på sosiale medier? Det skal jeg fortelle deg.

Året er 2021. Den yngste generasjonen er født med smarttelefoner og nettbrett i henda. Stakkars mor, som ikke bare har fødet frem et menneske på 4 kg, men det kom søren meg et nettbrett ut derfra også..

Jeg kan fortelle deg det så enkelt og greit som at alle, og jeg gjentar; ALLE dine klienter er på sosiale medier. Det kan jo så klart være unntak, men fremtidens klienter og kunder for alle virksomheter er på sosiale medier. Jeg er på sosiale medier. Du er på sosiale medier. Om det er Instagram, Facebook, Snapchat eller TikTok. Eller alle sammen. Men du er på minst èn av dem, har jeg ikke rett?

Så, selvom vi bruker alt for mange timer på sosiale medier og smarttelefonen generelt, så har det blitt en ganske nyttig teknologi. Det har blitt lettere å booke timer enten det er en legetime eller tattoveringstime. Alt foregår online. 
.. Så hva skjer dersom du ikke er online som resten av verden? Jo, folk ser deg ikke. De ser alle de andre virksomhetene som er på SoMe (Sosiale Medier), og de booker seg rett inn i kalenderen deres fordi det er lettvint og effektivt. Det har blitt et tiltak å søke opp telefonnummer og ringe til virksomheten som man trenger en tjeneste av.

Enkelt og greit, hvis ikke du tilpasser deg dagens samfunn så kan jeg garantere at din virksomhet ikke vil vokse like lett og effektivt som de som allerede har tilpasset seg. Digital markedsføring er inn- artikler i papiravisa og å ringe for å bestille time er ut.

Det er nøyaktig der hvor jeg kommer inn! Du som har din egen virksomhet kan fortsette å fokusere på dine arbeidsoppgaver, mens jeg fikser markedsføringen for deg - for dette er mitt ekspertområde, og det er tross alt jobben min! Jeg er her for å hjelpe din virksomhet med å vokse, og jeg hjelper også klientene deres med å forbedre livskvaliteten. 

Du har derfor ingen, og jeg gjentar INGEN grunn til at du ikke skal markedsføre på den moderne måten. Det er tross alt den beste og mest effektive formen for markedsføring!

Jeg vil så inderlig at flere mennesker skal få opp øynene sine for akupunktur som behandlingsform.

©2021 Seliseconsulting.com


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com