CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GRUNNER TIL Å OPPSØKE EN AKUPUNKTØR
Skrevet av Sunniva Elise 09. Juni 2021 kl. 08:22

Bildet er lånt/hentet fra Google

Så, vi kan sikkert alle være enige om at de aller fleste mennesker i verden har en eller annen form for helseplage. Enten det er anspent kjeve- og ansiktsmuskulatur, stress, fordøyelsesproblemer eller ryggproblemer.

Så bruker vi flere tusen kroner på å gå til kiropraktoren, hvor du får hele 15 minutter per gang med knekking av skjelett og ledd, en rask men intens massasje og ulike øvelser du kan gjøre hjemme for å forebygge. Dyrt og effektivt, men enkelte ganger så når ikke kiropraktoren helt inn til der problemet ligger, eller smerter ikke vil forsvinne- og da anbefales akupunktur.

Dessverre hører vi alt for sjelden om mennesker som går til akupunktur mot sine helseplager. Akupunktur er sinnsykt undervurdert. Selv har jeg gått til naprapat, kiropraktor- og nå akupunktur. Kiropraktoren løser opp den stive muskulaturen, men det er fortsatt en smerte i kjeveleddet som ikke vil gi slipp. Etter første timen hos akupunktøren (Jeg betalte 700 kroner og fikk 1,5 time med behandling!! For en luksus sier jeg bare) så merket jeg umiddelbar effekt samme dag.

Så; hvilke plager kan behandles med akupunktur? Det er så utrolig mange. Jeg tror at uansett hva du er plaget av, så vil akupunktur ha en form for effekt. Og dessuten er akupunktur så sykt mye mer enn bare nåler. Du får massasje, og en behandlingsform som heter "kopping" og det gjør så godt for kroppen.

Så; enten du er i overgangsalderen, har svangerskaps-problemer, menstruasjonssmerter, utmattelsessyndrom, migrene, irritabel tarm, plaget av kvalme, depresjoner, astma, søvnmangel.. ja, jeg kan holde på i evigheter for denne lista er laaaang.


©2021 Seliseconsulting.com


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com